Sterrenbeelden & Edelstenen

De juiste edelsteen bij jouw sterrenbeeld. Elke edelsteen heeft matching sterrenbeelden.

Dit is ontstaan doordat edelstenen werden geassocieerd met planeten. Elk sterrenbeeld heeft een heersende planeet, waardoor de steen van de planeet gekoppeld werd aan een sterrenbeeld. Soms was de match duidelijk en werden er makkelijk conclusies getrokken zoals een rode edelsteen hoort bij de rode planeet mars.

Tegenwoordig weten we dat edelstenen over meer dan een sterrenbeeld heersen waardoor ook de matching edelstenen overlappen. Op goed geluk kunnen deze edelstenen ook iets voor jou doen. 

Groene amethist armband

Steenbok (21 Dec - 19 Jan)

Een Steenbok is ambitieus en gedreven. Succes boeken dat is het grootste doel in het leven van een Steenbok. Daarnaast hebben ze ontzettend veel doorzettingsvermogen, elke taak kunnen ze daardoor met succes afmaken. Ze streven naar perfectie wat ook wel weer soms een valkuil kan zijn voor ze. 

Ontdek welke edelstenen goed bij de Steenbok passen

Granaat armband edelsteen

Waterman (20 Jan - 18 Feb)

De Waterman is verlegen en geduldig. En hebben van nature sterke en aantrekkelijke karakters. Mensen met het sterrenbeeld Waterman zijn eerlijk, sympathiek en verfijnd. Ze houden van een goede smaak qua kunst, muziek en zijn graag te vinden op het toneel. Daarnaast zijn ze erg onafhankelijk waardoor ze zich niet laten leiden door de massa.

Ontdek welke edelstenen goed bij de Waterman passen

Labradoriet armband

Vissen (19 Feb - 20 Mrt)

De Vissen is romantisch en vertrouwend. Soms wel eens een beetje slordig en dromerig. Maar gaat ook graag op zoek naar avontuur. Daarnaast is Vissen mysterieus teken en zijn ze onwijs trouw, loyaal en behulpzaam.

Ontdek welke edelstenen goed bij de Vissen passen

Citrien armband

Ram (21 Mrt- 20 April)

De Ram is avontuurlijk en ambitieus. Barst van de energie en staat open voor nieuwe ideeën. De Ram is moedig en een echte pionier. Ze houden van vrijheid en uitdagingen en laten zich niet snel van hun doel afleiden.

Ontdek welke edelstenen goed bij de Ram passen

Chrysopraas armband

Stier (21 April - 20 Mei)

Een Stier is geduldig en betrouwbaar. Doelgericht en hebben een sterke wilskracht. De Stier is creatief en praktisch ingesteld. Ambitieus maar ook soms wel koppig. In liefde en relaties zijn ze trouw, evenwichtig en bescheiden.

Ontdek welke edelstenen goed bij de Stier passen

Aquamarijn armband

Tweelingen (21 Mei - 21 Juni)

Tweelingen zijn levendig en openhartig. Hebben een tweeledige persoonlijkheid en ze zijn moeilijk te definiëren. Maar ze kunnen zich daardoor wel makkelijk aanpassen. Ze zijn levendig en gelukkig mits de omstandigheden goed zijn. Ze zijn altijd opzoek naar nieuwe prikkels maar vinden het moeilijk focus te houden

Ontdek welke edelstenen goed bij de Tweelingen passen

ruwe maansteen armband

Kreeft (22 Juni - 22 Juli)

De kreeft is een mysterieus teken, vol tegenstrijdigheden. Opzoek naar veiligheid en comfort, maar ook altijd opzoek naar avontuur. Soms moeilijk te doorgronden door het sterke pantser. Tevens ook gevoelig en behulpzaam waardoor ze hun eigen identiteit soms dreigen te verliezen. Maar kreeften hebben een rijk innerlijk leven en een creatieve geest.

Ontdek welke edelstenen goed bij de Kreeft passen 

Rutiel kwarts armband

Leeuw (23 Juli - 22 Aug)

Een Leeuw is loyaal en heeft een groot hart. Ze kunnen zich goed inleven en hebben veel liefde om te geven. Daarnaast zijn ze erg vriendelijk en gul, ze zullen altijd voor je klaar staan. Ze zijn wel direct en draaien niet om de feiten heen, ze houden van de waarheid.

Ontdek welke edelstenen goed bij de Leeuw passen

Amazoniet Armband

Maagd (23 Aug - 22 Sept)

De Maagd is verlegen en een bescheiden teken, maar vaak ook erg intelligent en perfectionistisch. Mensen met de horoscoop Maagd hebben ook een sterk gevoel voor mode, waardoor ze vaak trendsetters zijn.

Ontdek welke edelstenen goed bij de Maagd passen

Rozekwarts armband, rozenkwarts, rosekwarts

Weegschaal (23 Sept - 23 Okt)

De Weegschaal is charmant, romantisch en makkelijk in omgang. Erg vredelievend, idealistisch en ze zijn zacht aardig. Mensen met de horoscoop Weegschaal zijn ook erg elegant en hebben een goede smaak. Ze houden van schoonheid en harmonie. 

Ontdek welke edelstenen goed bij de Weegschaal passen

Opaal Armband

Schorpioen (24 Okt - 21 Nov)

Schorpioenen zijn gepassioneerd en doelgericht. Ze kunnen kalm en zelf beheerst overkomen maar vaak kolk er wel iets onder de rustige ondervlakte. Schorpioenen hebben veel zelfdiscipline en weten met welke kwaliteiten ze zich kunnen onderscheiden van andere. Tegelijkertijd zijn ze erg gevoelig en worden ze gemakkelijk geraakt door emoties.

Ontdek welke edelstenen goed bij de Schorpioen passen

Chalcedoon armband

Boogschutter (22 Nov - 20 Dec)

Een Boogschutter heeft de grootste plannen en dromen. Ze kunnen alles op alles zetten om te bereiken wat ze willen. Daarnaast is de Boogschutter een open persoon, zijn direct. En houden van vrijheid en avontuur, reizen zit ze in het bloed. Ontdekken van nieuwe dingen daar wordt de Boogschutter gelukkig van.

Ontdek welke edelstenen goed bij de Boogschutter passen