The ISH Jewels Story

Stand strong. Believe in yourself. Chase those dreams.

Ik ben een dromer maar ook een doener. Altijd op zoek naar creatieve uitdagingen in mijn leven. Na het afronden van mijn opleiding op het AMFI besloot in mijn droom achterna te gaan en mijn eigen sieraden label op te starten, ISH Jewels. Vanuit de passie voor sieraden, natuur en ruwe edelstenen en de vraag naar onbewerkte edelstenen in sieraden.

Na duizenden verkopen op de Swan Markten, Glamour Conceptstore, verkooppunten in binnen en buitenland en ISH Jewels France is het tijd om de volgende stap te zetten. En te focussen op een nieuwe collectie waarbij de volgende waarde: kwaliteit, dromen, authenticiteit en eerlijkheid centraal staan.

In februari ben ik naar Amerika gereisd. Om op zoek te gaan naar de mooiste ruwe edelstenen voor in de sieraden. De meeste edelstenen komen van Rockhunters uit Amerika die dit beroep hobbymatig uitvoeren. Omdat elke steen ruw en uniek is in zijn vorm. Laat ik mij qua ontwerpen inspireren door de edelsteen zelf. Vanuit de steen ga ik schetsen en maak ik mijn ontwerp. Omdat ik echt wil dat er ook vakmanschap aan te pas komt en ik het niet allemaal alleen kan werk ik samen met een Rotterdamse Edelsmid. Die mij ondersteunt in de werkzaamheden. Vormgeving en kwaliteit komen hierdoor mooi in balans in het sieraad. 

Naast de vaste collectie die ik elke maand zal updaten, is er nu ook een mogelijkheid om sieraden zelf te laten ontwerpen bij ISH jewels van een moeder-dochter ring tot een trouwring, er is veel mogelijk. Let's create something beautiful together! 

ISH Jewels sieraden ontworpen in Rotterdam, For the ones with the moon on their mind and nature on their souls.