Zwierige kledingtips waarmee je op warme dagen de show steelt

We mogen al een paar weken al flink de zon op onze bol hebben zien schijnen. En iedere keer weer het dilemma; ‘Wat trek ik aan op zulke warme dagen?’ En waar kan ik mee op mijn werk verschijnen maar toch professioneel overkomen?  Denk eens aan de volgende mogelijkheden met een mooie ISH Jewels aan je vinger, oor of arm.

Luchtige broek
Fijne wijde broeken zijn echt een must voor de zomer. Kies voor een fijne katoenen stof die je het idee geeft dat je met vakantie bent. Maar dan heb ik het wel over de wijde modellen met een rustige print of in een effen kleur. Deze kun je het beste combineren met fijne tops & casual bloezen. Draag er een mooie sandaal met een hak onder voor een extra “Boost”. Tenzij je casual gekleed mag gaan naar je werk. Kies dan voor mooie witte sneaker.

Jumpsuit
Een van mijn persoonlijke favoriete items op dit moment: is de jumpsuit. Je hebt ze ook in een wijde variant. Of gewoon voor een effen kleur met een toffe hak eronder en een fijne blazer. Je bent gelijk gekleed en de blazer kun je fijn uitlaten mocht de zon flink gaan branden. Met zo min mogelijk ben je toch goed gekleed. Persoonlijk zou ik dan een fijne ketting of alleen een ring dragen om het geheel in balans te houden.

Zwierige jurkjes
Natuurlijk kunnen we massaal voor een jerseyjurkjes en maxi jurken kiezen maar ‘What’s the fun in that?’
Kies voor een mooie print als je toch voor een jersey gaat maar durf je de lat iets hoger te leggen, ga dan voor een losser model die je niet alleen veel vrijheid geeft maar ook netjes voor je werk kan. Waar je je natuurlijk ook fijn in zult voelen zijn de A-lijn jurkjes die over de knie vallen. Een beetje terug naar de jaren 50. Je ziet ze steeds meer verschijnen en dat is ook niet voor niets. Ze bewegen fijn mee, je bent netjes kleed zelfs als je wat kleiner van formaat bent. Vaak zie je ze in een lichte pastel kleuren en soms met een fijne print zoals polkadots. Trek er sandalen onderaan of espadrilles. Vrouw op en top maar dan wel in stijl. Combineer er mooie bijpassende oorbellen & armband bij zoals je hieronder ziet staan.

Toermalijn oorbellen Aquamarijn armbandToermalijn ring

Wikkel je in een rok
Natuurlijk hebben we allemaal wel een rok in de kast liggen maar hij zwiert niet echt mee.. Je kent het wel. Fijn dat je benen bloot zijn maar het is het net niet. Geen idee welke rok je moet kiezen? Kies voor een wikkelrok! Zwierig, netjes en heel makkelijk te stijlen. Doordat je ze wikkelt masker je onbewust ook je buik(je). Ideaal dus! Draag er een fijne linnen of katoenen blouse op/in en je bent klaar om naar je werk te gaan. Wat natuurlijk ook leuk staat onder een wikkelrok zijn slingback sandalen met of zonder hak. Maak je outfit af met een mooie armband in een bijpassende kleur en je bent klaar om de warme dagen in stijl door te brengen.

Dit blog is geschreven door gast blogger Aylin. 

Ik ben Aylin Ak, Freelance stylist die gek is op schrijven, koken & natuurlijk stijlen in de breedste zin! Zoek je inspiratie voor een nieuwe outfit of net even een ander recept. Neem dan een kijkje op mijn website: www.wanderingheartsontheroad.com of voor personal shopping advies: www.aylinakstyling.com

Photocredits: Jeremy Bishop